Ponudba - Zlat dotik

Ponudba

Ponujam ti tretmaje, ki se v večji meri izvajajo na obrazu. Zakaj si izbiram izvajati v obraz usmerjene metode? Ker v tem neznansko uživam, hkrati pa lahko preko obraza pozitivno vplivam na celotno telo.

Od vratu navzgor imamo kar 58 mišic in večinoma se ne spomnimo dostikrat na njih, kaj šele, da bi jih masirali ali krepili. A tudi obrazne mišice tekom let izgubljajo svoj tonus, lahko postanejo ohlapne ali pa zakrčene. Prav tako se na obrazu kažejo naša čustva, počutje in zdravje. Zato se mu je res vredno posvetiti. In eden izmed načinov so različni tretmaji obraza.

Na izbiro ti ponujam več vrst tretmajev, vsak je po svoje edinstven, a skupni cilj vseh je izboljšati splošno počutje in poskrbeti za mladostnejši videz. Če te skrbi, ali boš čutila oz. opazila vse dobrobiti tretmajev, naj te pomirim. Učinki zagotovo bodo, je pa potrebno razumeti, da je vsaka oseba svoj individuum in zato ni možno vnaprej napovedati, kaj točno bodo tretmaji prinesli tebi. Vem pa, da veliko dobrega. Prav tako so pri nekateri osebi učinki vidni že po enem tretmaju, druga pa mogoče potrebuje več obiskov. A s tem ni nič narobe, vsakdo se namreč razvija in spreminja v svojem ritmu.

Zavedam se, da je obraz zelo intimen del tvojega telesa, zato sem ti nadvse hvaležna, da mi ga boš dovolila dotakniti. Jaz pa ti obljubim, da sem bom po svojih najboljših močeh potrudila, da tvoj obraz zažari v vsej naravni lepoti.

Tretmaje si lahko privoščiš kot občasno razvajanje, lahko pa postanejo del tvoje redne prakse kot nekakšen ritual za dušo in telo. Izbira je tvoja.

Vsi tretmaji se izvajajo z rokami na naraven način, pri čemer uporabljam naravna olja in kreme.

Rada pa bi opozorila, da ne izvajam kozmetičnih storitev in ne dajem nasvetov o izgledu oz. negi kože.