Nirvana Body&Mind vadba - Zlat dotik

Nirvana Body&Mind vadba

Nirava Body&Mind

Ker te želim celostno sprostiti in umiriti, vodim tudi Nirvana Body&Mind vadbo, ki je čudovita mešanica joge in pilatesa z velikim poudarkom na optimalnem dihanju. Tekom vadbe te popeljem v svet umirjenosti in lahkotnosti, da vzpostaviš ali ohraniš čim večjo harmonijo znotraj in zunaj sebe.

Zakaj sem postala inštruktorica
Nirvana vadbe?

Že kot študentka sem obiskovala tečaje joge, saj sta mi njena filozofija in namen zelo blizu. Zelo rada sem izvajala jogijske asane in dihalne tehnike. Nekaj let kasneje sem bila stalna stranka na urah pilatesa in spoznavala zmožnosti svojega telesa. Sem namreč tip ženske, ki bolj uživa v umirjenih vadbah, saj na ta način dobim priložnosti za poglabljanje vase in umirjanje svojega kar navitega uma.

Čisto navdušena sem bila, ko sem leta 2016 spoznala Nirvana metodo in sem kot ena od vadečih punc obiskovala vadbene ure. In kaj naj rečem drugega kot to, da me je prevzela tako zelo, da sem spomladi 2017 postala licencirana Nirvana inštruktorica. Od takrat dalje sem še tesneje povezana z njo in je del mojega vsakdana.

Zakaj? Ker gre za krasno revitalizacijsko metodo, ki povezuje kombinacijo pilates, jogijskih in funkcionalnih vaj za izboljšanje gibljivosti in moči telesa z ritmičnim načinom dihanja. Zraven je dodana glasba, ki je narejena prav za Nirvana vadbo, in deluje zelo pomirjujoče in blagodejno. Ko izvajam Nirvano, grem v svoj svet, takrat obstajam samo jaz. Moje telo ponotranji vaje in jih izvaja samo od sebe, moj um pa se končno umiri in odmisli vsakodnevne obveznosti.

Namen Nirvana vadbe

Nirvana metoda je nastala zaradi zavedanja o pomembnosti pravilnega načina dihanja in njegovega vpliva na telo in posledično na življenje. Dobro počutje se začne na ravni vsake celice v telesu in dihanje je edini fiziološki proces, na katerega lahko zavestno vplivaš. Dihanje je ključ do mirnejšega stanja telesa in uma. In kako to dosežeš? Tako, da se naučiš optimalno dihati.

Ob rednem izvajanju Nirvana metode boš poleg večje gibljivosti, boljše funkcionalnosti in mobilnosti telesa izkusila še kvalitetnejši spanec, večjo kreativnost in produktivnost, sproščanje hormonov sreče, večjo voljo do življenja,...

In ne skrbi, vse vaje so enostavne za izvajanje in primerne tako za začetnice kot že poznavalke Nirvana vadbe.

Ker sama pri sebi opažam mnoge čudovite učinke te vadbe, želim to podeliti tudi tebi. Nirvana vadba je namreč res poseben balzam za dušo in telo, ki te povrne v žensko energijo, nežnost in mehkobo.

Tako sem se odločila podpreti vsako žensko, ki potrebuje koristi sproščenega giba in ritmičnega dihanja ter želi to vpeljati v vsakdanje življenje. In ker sem mnenja, da se moraš počutiti varno in udobno, sem oblikovala majhne skupine vadečih, do največ 5 oseb. Le na tak način te lahko najbolj kvalitetno podprem in zagotovim umirjeno ozračje.

Si želiš pridružiti meni in ostalim vadečim puncam,
s katerimi se imamo res fino?

Enostavno, kontaktiraj me na 031 870 341 ali nina@zlatdotik.si in že boš lahko z nami osebno v Kranju ali pa na online srečanjih.

Termin vadbe v sezoni 2022/2023

  • OŠ Matije ČopaUlica Tuga Vidmarja 1, Kranj

    Sreda ob 19:45

  • Preko posnetkov v zaprti FB skupini

Cenik

vadnina
1-mesečna 3-mesečna 5-mesečna
1x tedensko 26 € 72 € 110 €
posamičen obisk 9 €

Vadnina vključuje:
- tedensko vadbo v živo (vsako sredo ob 19:45 v Kranju)
IN
- dostop do zaprte FB skupine, kjer bodo na voljo posnetki vadb

Možna je tudi individualna vadba, kjer se ti posvetim 1 na 1. Termin se določi po dogovoru. Cena je 25 €/obisk.