Juicy Face Lifting - Tretmaji - Zlat dotik

Juicy Face Lifting

Juicy Face Lifting - Zlat dotik

Si za nekaj posebnega? Juicy Face Lifting* je novost na slovenskem trgu, zato mogoče o tem še nisi slišala veliko. Gre za enkratno kombinacijo krepitve obraznih mišic in masaže obraza. Če si pod izrazom »krepitev« obraznih mišic ne predstavljaš zakaj točno gre, naj ti namignem, da bom tvoja trenerka. Ja, prav si prebrala. Z vajami obraza bova skupaj trenirali tvoje obrazne mišice. In teh ni malo. Od vratu navzgor jih imaš kar 58 in čisto po krivici so pozabljene.

Zakaj pa bi sploh trenirala svoje mišice obraza? Ker krepitev oz. treniranje prinaša lepotne in terapevtske učinke. Izboljša se prekrvavitev obraza in mišična forma, gubice postanejo manj izrazite, dvignejo se lička, zmanjša se podbradek, napne se tudi koža na vratu, ustnice postanejo polnejše, zmanjšajo se podočnjaki, aktivirajo se žleze v glavi, prekrvavijo se možgani in vzdržuje se kostna masa obraznih ter lobanjskih kosti. In to boš občutila in videla, kot bolj toniran, učvrščen in pomlajen obraz. Sliši se kar predobro, da bi bilo res, kaj. Seveda pa tudi tu velja, da več kot je rednega treninga, vidnejši in trajnejši so rezultati.

Tretma poteka leže, si pa med krepitvijo aktivna in slediš mojim navodilom za pravilno izvedbo obraznih vaj. Ko je trening zaključen, sledi masažni del, kjer se lahko popolnoma sprostiš, jaz pa se posvetim tvojemu obrazu, vratu in lasišču. Po treningu si namreč zaslužiš čisto razvajanje, ki pa prinaša tudi boljše splošno počutje.

*Juicy Face Lifting je licencirana tehnika ©Savine Atai in Sandre Laznik.