Japonski cosmo lifting - Tretmaji - Zlat dotik

Japonski cosmo lifting

Japonski cosmo lifting - Zlat dotik

Opažaš na svojem obrazu posledice let, gravitacije in stresa? Potem ti priporočam ta čudovit in popolnoma naraven tretma za pomladitev obraza. Je ne-kirurška alternativa obraznemu liftingu in se izvaja ročno.

Med tretmajem se bom osredotočila na akupresurne točke in refleksna področja na obrazu ter globoko stimulacijo mišic, ki se izmenjuje s stimulacijo limfe. Posledično se izboljšata struktura in ten kože, obrazne mišice se dvignejo, obraz pa pomladi. A Japonski cosmo lifting ni namenjen samo pomlajevanju. Presenetil te bo tudi s svojim sproščujočim učinkom, te umiril in znižal nivo stresa. To pa je osnova za regeneracijo in splošno dobro počutje.

Tretma je primeren za vse starosti. Če si najstnica ali mlajša ženska, je to odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena, koža pa dlje časa ostane napeta ter zdrava. Če pa si že prestopila v zrelejša leta, pa tretma poskrbi za osvežen in bolj sijoč videz. Občutno se namreč izboljša stanje obraznih mišic, zmanjšajo se gubice, lise in starostne pege.

Dotik je pri Japonskem cosmo liftingu nekoliko močnejši kot pri masaži obraza in lasišča, a verjemi mi, da boš vseeno zelo uživala. Mogoče boš med tretmajem tudi zaspala, kar je znak globokega sproščanja.