Access Energetic Facelift - Tretmaji - Zlat dotik

Access Energetic Facelift

Access Energetic Facelift - Zlat dotik

Si lahko predstavljaš, da izgledaš mladostnejša, prerojena in se dobro počutiš v svojem telesu, in to na čisto naraven in preprost način? Bi rada odpravila prepričanja in omejitve, ki jih imaš v zvezi s staranjem? Verjameš, da je to sploh mogoče? Kaj, če obstaja nekaj, s čimer lahko pobrišeš svoja stališča in prepričanja o staranju? Kaj, če je staranje telesa zgolj prepričanje ki ga je mogoče spremeniti? Se zavedaš, da tvoje telo izgleda tako kot sodbe, ki jih projiciraš nanj? Ko svoje telo obožuješ ali ga sodiš, ga ustvarjaš točno tako, vključno z vsemi svojimi omejitvami.

In tu nastopi Access Energetic Facelift. Gre za čudovit tretma, ki od znotraj navzven pomlajuje in briše posledice staranja na obrazu ter v telesu. Na telo deluje zelo nežno, prijazno in s toplino. Občutila boš popolno negovanje, razvajanje in uživanje.

Učinki so blagodejni in vsestranski, od lepše in bolj zdrave kože, manj opaznih gub, bolj napetih obraznih mišic, bolj čvrste kože, privzdignjenih prsi, odprave glavobolov do več energije, jasnosti, boljše koncentracije in spremenjenega pogleda na staranje.

Izvaja se leže na masažni mizi, z nežnim polaganjem dlani od dekolteja navzgor do lasišča, pri čemer se ne uporablja nobenih olj ali krem.