Access Bars - Tretmaji - Zlat dotik

Access Bars

Access Bars - Zlat dotik

Access Bars seansa je zate, če si odprta za drugačne in mistične metode. Tekom tretmaja se navzven mogoče ne dogaja veliko, a znotraj tebe ogromno. Gre za dotik, ki osvobaja notranje omejitve in spreminja življenje na bolje.

Medtem, ko sproščeno ležiš na masažni mizi, položim brez uporabe olj ali krem svoji roki na tvojo glavo in z nežnim dotikom se aktivira 32 točk. Pri tem se brez napora sprosti naboj, ki je ujet v tvojih možganih in telesu, in osvobodiš se omejujočih misli, čustev, prepričanj, sodb in idej, ki si jih tekom življenja shranila v svoje telo in ti ne služijo več. S tem vplivaš na ključna življenjska področja, kot so zdravje, ustvarjalnost, komunikacija, kreativnost, odnosi, denar,…

Access Bars je zelo učinkovita metoda, saj te že v 15-20 minutah popelje iz beta v theta možgansko valovanje (znanstveno dokazano), to pa je stanje globokega sproščanja in regeneracije.

Ko boš naslednjič začutila, da si v stresu, utrujena, nezadovoljna, sitna, vznemirjena ali v bolečini, si čimprej privošči Access Bars seanso. Po njej lahko pričakuješ, da se boš počutila sproščeno, pomirjeno, lahkotno, zbrano, izpolnjeno, bolje boš spala in življenje nasploh bo lepše.

Seansa je odlična za vsakogar, zelo priporočljiva je tudi za dojenčke, otroke in nosečnice.